عمل جراحی زیبایی بینی

  • رینوپلاستی (عمل زیبایی بینی )چیزی بیشتر از جراحی و تلفیقی از علم و هنر است.توجه به معیارهای زیبایی خود بینی و در نظر گرفتن آن در کنار سایر اجزای صورت،توام با انجام تکنیک های صحیح جراحی ( *ادامه مطلب )
رینوپلاستی (عمل زیبایی بینی )چیزی بیشتر از جراحی و تلفیقی از علم و هنر است.توجه به معیارهای زیبایی خود بینی و در نظر گرفتن آن در کنار سایر اجزای صورت،توام با انجام تکنیک های صحیح جراحی ( *ادامه مطلب )

رینوپلاستی (عمل زیبایی بینی )چیزی بیشتر از جراحی و تلفیقی از علم و هنر است.توجه به معیارهای زیبایی خود بینی و در نظر گرفتن آن در کنار سایر اجزای صورت،توام با انجام تکنیک های صحیح جراحی و رعایت وظیفه اصلی بینی یعنی تنفس و عدم آسیب به این وظیفه خطیر رمز یک جراحی موفق است.
هدف اصلی عمل رینوپلاستی بهبود وضعیت ظاهر بینی و رفع بدشکلی (دفرمیتی )ها وعیوب زیبایی شناختی آن می باشد؛نه رسیدن به زیبایی مطلق و کامل.داشتن انتظارات واقع بینانه شرط اصلی قبول یک جراحی زیبایی است.



جراحی زیبایی بینی به چه روشی انجام می شود؟

  • جراحی بینی بطور خلاصه شامل بلند کردن پوست بینی از روی استخوان و غضروف زیرین و تغییر شکل استخوان و غضروف و گذاشتن پوست سرجایش و درنتیجه شکل گرفتن پوست با استخوان و غضروف تغییر شکل یافته است. ( *ادامه مطلب )
جراحی بینی بطور خلاصه شامل بلند کردن پوست بینی از روی استخوان و غضروف زیرین و تغییر شکل استخوان و غضروف و گذاشتن پوست سرجایش و درنتیجه شکل گرفتن پوست با استخوان و غضروف تغییر شکل یافته است. ( *ادامه مطلب )

جراحی زیبایی بینی را می توان تحت بیهوشی عمومی، تسکین یا بی حسی موضعی انجام داد. در ابتدا، بی حسی موضعی که ترکیبی از لیدوکائین و اپی نفرین می باشد برای بی حسی منطقه تزریق و به طور موقت عروق را کاهش خواهد داد. دو روش ممکن برای بینی وجود دارند: روش بسته و باز. در رینوپلاستی بسته برش در داخل سوراخ های بینی انجام شده. در رینوپلاستی باز یک برش اضافی نامرئی در سراسر کلوملا (برشی از پوست که سوراخ های بینی را از هم جدا میکند) ساخته شده. جراح ابتدا پوست و بافت های نرم بینی را از ساختارهای اساسی جدا خواهد کرد. غضروف و استخوان دوباره شکل گرفته میشود و برش بخیه بسته خواهد شد..

در برخی موارد جراح ممکن است یک قطعه کوچک از غضروف یا استخوان بیمار را، به عنوان یک پیوند، به منظور تقویت و یا تغییر شکل بینی شکل دهد. معمولا این غضروف از تیغه برداشته می شود. اگر تیغه غضروف کافی وجود نداشت، چیزی که ممکن است در رینوپلاستی ترمیمی رخ دهد؛ غضروف می تواند از استخوان صدفی گوش یا دنده برداشته شود. در یک مورد نادر جایی که استخوان مورد درخواست است از جمجمه، ران یا از دنده ها برداشته می شود. گاهی اوقات یک ایمپلنت مصنوعی ممکن است که برای تقویت پل بینی به کار رود



عمل بینی بر چه مبنایی انجام می شود؟ و تغییرات بینی بر چه اساسی انجام می گیرد؟

  • زیبایی یک معیار نسبی است .با این همه امروزه معیارهایی وجود دارد که بین هنرمندان،فیلسوفان و جراحان زیبایی اتفاق نظر وجود دارد ومورد توجه عموم قرار گرفته است ولی این نکته حایز اهمیت است که تاثیر فرهنگ بر قضاوت زیبایی در جوامع مختلف آنالیزهای زیبایی جراحان و هنرمندان را به چالش می کشد و بدیهی است باید به آنها نیز توجه داشت. ( *ادامه مطلب )
زیبایی یک معیار نسبی است .با این همه امروزه معیارهایی وجود دارد که بین هنرمندان،فیلسوفان و جراحان زیبایی اتفاق نظر وجود دارد ومورد توجه عموم قرار گرفته است ولی این نکته حایز اهمیت است که تاثیر فرهنگ بر قضاوت زیبایی در جوامع مختلف آنالیزهای زیبایی جراحان و هنرمندان را به چالش می کشد و بدیهی است باید به آنها نیز توجه داشت. ( *ادامه مطلب )

علم زیبایی شناسی توانسته معیارهایی را مشخص کند که همه دنیا آن را پذیرفته اند و برآن اساس بینی را عمل می کنند.در این معیارها بینی غیر از تناسب خودش باید با سایر اجزاء دیگر صورت متناسب باشد.بعضی معیارهای مهم زیبایی شناختی بینی به شرح زیر است:
ارتفاع بینی از پهلو نباید بیشتر از دو سوم ارتفاع بینی باشد و در نمای رخ از روبرو پهنای بینی نباید از فاصله دو چشم بیشتر باشد و پهنای قسمت استخوانی باید حدود 80 درصد پهنای پایه بینی باشد.در نگاه از زیر ،قطر سوراخ های بینی باید دو برابر فاصله نقطه بالایی سوراخ های بینی تا نوک بینی باشد.
زاویه مطلوب بینی و لب از نیمرخ در زنان 95تا 100 درجه و در مردان 90تا 95 درجه می باشد.
زاویه مطلوب بینی و پیشانی که در نیمرخ از دورسوم بینی به پیشانی وصل می شود 130 درجه است .هرگونه زیاد یا کم بودن این زاویه می تواند سبب خطای دید و ایجاد ذهنیت بزرگی یا کوچکی بینی ایجاد کند.
در رابطه بین بینی و چشم ؛خط منحنی را در نظر بگیرید که از زیر ابرو به روی بینی بیاید و سپس تا نوک بینی امتداد یابد .در هر طرف این خطوط منحنی باید بدون شکستگی قابل رسم باشد.
در نمای نیمرخ خط روی دورسوم بینی بهتر است در خانمها کمی شیب داشته باشد بطوریکه خطی که از ریشه بینی به نوک بینی وصل می شود ؛باید 2 م م بالاتر از پشت بینی (دورسوم) باشد ولی پشت بینی آقایان بهتر است صاف باشد.
با توجه به این معیارها می توان بینی طبیعی و زیبا ایجاد کرد با این همه می توان در پاره ای از مطالب تا حدی طبق سلیقه فرد که بر اساس شرایط فرهنگی ،مقبول جامعه شده است؛کمتر یا بیشتر از این معیارها نیز عمل نمود.



نکات مهم قبل از عمل جراحی بینی

  • 1. به مدت ده روز قبل از عمل جراحی بینی از مصرف آسپیرین و داروهای مشابه نظیر ایبوبروفن، ایندوماسین، دیکلوفناک سدیم، مفنامیک اسید و …) خودداری فرمائید. استفاده از استامینوفن بلامانع است. ( *ادامه مطلب )
1. به مدت ده روز قبل از عمل جراحی بینی از مصرف آسپیرین و داروهای مشابه نظیر ایبوبروفن، ایندوماسین، دیکلوفناک سدیم، مفنامیک اسید و …) خودداری فرمائید. استفاده از استامینوفن بلامانع است. ( *ادامه مطلب )

2. حدود 3 هفته قبل و بعد از عمل جراحی بینی از استعمال دخانیات خودداری فرمایید زیرا نیکوتین موجود در دخانیات باعث ایجاد انقباض عروقی شده، در نتیجه خون رسانی به بافتهای عمل شده را مختل می نماید.
3. قبل از عمل جراحی به مدت 8ساعت از نوشیدن و خوردن اجتناب کنید.
4. ریش و سبیل در مردان بهتر است تراشیده شود.
5-خانمها لاک ناخن ها و آرایش صورت خود را پاک کنند.
• 6-قبل از رفتن به اتاق عمل زیورآلات ، اجسام فلزی ، گیره سر ، لنز ، دندان مصنوعی و غیره را خارج کنید
• 7- در صورت تب ، سرفه ، و علائم سرما خوردگی پزشک خود را قبل از عمل مطلع کنید



رعایت نکات مهم بعد از عمل جراحی بینی :

  • .در هنگام ترخیص برای شما مسکن،آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین تجویز می شود. •2-پس از جراحی بینی غذای شما در ابتدا به صورت مایعات و از روز بعد معمولی میشود. هیچ محدودیت غذایی وجود ندارد. فقط از مصرف غذاهای سفت که احتیاج به جویدن طولانی دارند مانند ساندویچ ، استیک و کباب برگ و مواد خوراکی که می دانید به آن ها آلرژی دارید ، خودداری کنید ( *ادامه مطلب )
.در هنگام ترخیص برای شما مسکن،آنتی بیوتیک و آنتی هیستامین تجویز می شود. •2-پس از جراحی بینی غذای شما در ابتدا به صورت مایعات و از روز بعد معمولی میشود. هیچ محدودیت غذایی وجود ندارد. فقط از مصرف غذاهای سفت که احتیاج به جویدن طولانی دارند مانند ساندویچ ، استیک و کباب برگ و مواد خوراکی که می دانید به آن ها آلرژی دارید ، خودداری کنید ( *ادامه مطلب )

3.در هنگام استراحت پس از جراحی بینی سرتان باید کمی بالا تر از بدنتان باشد.
4.روی چشمها یه مدت 48 ساعت کیسه حاوی یخ (کمپرس سرد) قرار دهید. این امر باعث کاهش ورم بینی خواهد شد. میزان ورم در مدت سه روز به حداکثر می رسد.
5.کبودی بعد از عمل بینی طبیعی بوده و ظرف ۲ هفته از بین می رود.

6.ترشح از بینی تا 72 ساعت پس از جراحی بینی کاملا طبیعی می باشد. در صورت لزوم گاز کوچک جلوی بینی را تعویض نمائید.

7.گچ بعد از حدود یک هفته( بنا به تشخیص پزشک) برداشته میشود. حمام کردن در طی این مدت بدون خیس شدن گچ بلا مانع است.
•8- مراقب باشید هیچ ضربه ای به بینی وارد نشود. مثلا هنگام خواب طاق باز بخوابید و از لباس های دکمه دار و زیپ دار استفاده کنید.
•با دهان باز عطسه کنید و از حرکات شدید صورت حین خنده و گریه اجتناب نمایید.

9.طی چند هفته بعد از عمل به علت جمع شدن ترشحات داخل بینی تنفس مشکل می شود که می توانید روزانه چند نوبت از محلول نمکی ( سرم شستشو ) استفاده کنید. بدین روش که با استفاده از یک سرنگ ۲۰ سی سی بدون سوزن از سرم کشیده و در بینی بریزید و اجازه دهید ترشحات ، شستشو داده شده و خارج شوند. تا دو هفته بعد از عمل از تخلیه ترشحات بینی با فشار خودداری کنید..
می توانید با گوش پاک کن داخل بینی را به آرامی تمیز کنید.

10.بعد از برداشتن گچ تا 3 هفته از زدن عینک خودداری نمایید. و از آن پس به مدت 3 هفته باید با چسب عینک را به پیشانی بچسبانید .

11.تا سه هفته پس از جراحی بینی از فین کردن از طریق بینی باید اجتناب شود و در صورت بروز عطسه باید با دهان باز باشد.
12.از فعالیت و ورزشهای سنگین مانند ائروبیک ،وزنه برداری ،خم شدن طولانی مدت برای ۳ ماه بعد از جراحی بینی هفته پرهیز شود.

13.از ورزشهای تماسی مانند کشتی، ورزشهای رزمی، فوتبال و غیره تا 3 ماه خودداری نمایید.

14.پوست بینی شما بعد از جراحی بینی نسبت به نور خورشید حساس است، بنابراین تا 2 ماه در معرض آفتاب طولانی مدت قرار نگیرید یا از کرمهای ضد آفتاب استفاده نمائید.



جراحی ثانویه(ریویژن)بینی

  • رینوپلاستی ثانویه،که به آن عمل جراحی ثانویه،دوم،مجدد،ریویژن،روتوش وترمیمی نیز گفته میشود،معمولا زمانی انجام میشود که فردازنتیجه ی عمل اول خود رضایت کامل را ندارد ویاایراداتی درهرکدام ازقسمتهای بینی مانند پره ها ونوک بینی باقی میماند که نیاز به عمل جراحی دوباره بینی میباشد ( *ادامه مطلب ).
رینوپلاستی ثانویه،که به آن عمل جراحی ثانویه،دوم،مجدد،ریویژن،روتوش وترمیمی نیز گفته میشود،معمولا زمانی انجام میشود که فردازنتیجه ی عمل اول خود رضایت کامل را ندارد ویاایراداتی درهرکدام ازقسمتهای بینی مانند پره ها ونوک بینی باقی میماند که نیاز به عمل جراحی دوباره بینی میباشد ( *ادامه مطلب ).

رینوپلاستی (عمل جراحی زیبایی بینی) یکی‌ازپیچیده ترین جراحیهای زیبایی‌دربدن می‌باشد.چنانچه جراح دانش،تجربه وهنرکافی‌ داشته باشد،در غالب موارد درهمان جراحی اول نتیجه دلخواه به دست می اید ولی‌گاهی (۵ تا ۱۰%موارد) علیرغم تمامی‌تمهیدات،ایراداتی باقی‌میماند که نیازبه جراحی مجدد (ثانویه،روتوش) است. خوشبختانه امروزه باافزایش دانش وتجربه جراحان بندرت اشکالات جدی وشدید راشاهدهستیم.
جراحی مجدد (ثانویه) بینی همیشه بامحدودیتهایی همراه است. مهمترین مساله وجود چسبندگی دربافتها وتغییردرآناتومی بینی است،که کار را سخت تر از جراحی اول می کند.
ایراداتی که سبب میشوند بیمار به جراحی مجدد نیاز پیداکند رامی‌توان به ۵ دسته تقسیم نمود:
۱- کم برداشته شدن؛مثل برنداشتن کامل قوزبینی ‌یااشکال درپره های بینی. این دست ازایرادات رامی‌توان به سادگی‌ درجراحی بعدی (عمل ریویژن بینی) برطرف کرد.
۲- محکم نکردن اسکلت بینی‌؛مثل نوک بینی‌که باعث افتادگی آن میشود. اینها نیز توسط جراح مجرب به سادگی ‌قابل اصلاح است.
۳- عدم رفع ایرادات قبل ازعمل اول؛مثل انحراف وکجی بینی‌. این ایرادات هم اصلاح پذیرند.
4-برداشتن بیش ازحد بافت های بینی‌، سبب فرورفتگی درپشت بینی‌ (بینی‌زینی شکل) ویا جمع شدن دیواره های بینی‌ یاسربالاشدن زیاد بینی یا کوتاه شدن بینی می شود.اصلاح این مواردچالش برانگیز بوده ونیازبه مهارت فراوان جراح دارد. دراین موردلازم است اسکلت بینی‌ بااستفاده ازغضروف یااستخوان خودبیمار تقویت شود که به آن عمل جراحی ترمیمی بینی گفته میشود. این بافتها رامی‌توان ازغضروف داخل بینی‌،لاله گوش یادنده یا برخی‌استخوانها به دست آورد. نتیجه این جراحی‌ها همیشه قابل پیشبینی ‌نیستند.
5-سخت‌ترین شرایط زمانی است که به پوست بینی ‌آسیب رسیده باشد. ترمیم اینحالت بسیار مشکل وگاهی غیرممکن است. خوشبختانه اینموارد بسیارنادر دیده میشود.



جراحی بینی گوشتی

  • به بینی هایی که دارای پوست ضخیم و غدد چربی فراوان هستند بینی گوشتی گفته می شود که به طور معمول غضروف ضعیف و مقاومی ندارند و از لحاظ ظاهری دارای نوک بینی افتاده و پره های با ضخامت بالا و منافذ باز پوستی هستند ( *ادامه مطلب )
به بینی هایی که دارای پوست ضخیم و غدد چربی فراوان هستند بینی گوشتی گفته می شود که به طور معمول غضروف ضعیف و مقاومی ندارند و از لحاظ ظاهری دارای نوک بینی افتاده و پره های با ضخامت بالا و منافذ باز پوستی هستند ( *ادامه مطلب )

روش جراحی بینی گوشتی.
بافت و غضروف بینی های گوشتی ضعیف است و با تقویت غضروف انجام می شود تا نتیجه عمل بینی استخوانی نیز مانند بینی های گوشتی در دراز مدت نیز مطلوب واقع شود.
برای تقویت غضروف ضعیف از طریق برداشتن غضروف مستحکم تیغه وسط بینی یا همان سپتوم استخوان و بافت ضعیف را تقویت نموده و به این صورت افرادی که دارای بینی گوشتی هستند می توانند جراحی بینی موفقی را داشته باشند.

هدف از جراحی بینی های گوشتی باریکتر کردن نیمه پایینی بینی تا حد امکان و شکل دهی مطلوب به قسمت نوک و پره های پهن بینی می باشد.
نکته مهم در مورد جراحی بینی گوشتی این است که در گذشته مطلوب نبوده به دلیل اینکه جراح بینی به منظور برطرف کردن ایراد بینی بافت و غضروف بینی را تراشیده و بر می داشتند و بینی برای مدت کوتاهی زیبا به نظر می رسید.
امروزه با پیشرفت علم پزشکی روش های مدرن غضروف گذاری در جراحی بینی گوشتی می توان نتایج مطلوب را برای افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند حاصل نمود



علت رخ دادن ورم بعد از جراحی بینی

  • بعد از انجام عمل جراحی بینی، تورم زیادی در ناحیه بینی مشاهده می‌شود. علت رخ دادن تورم، می‌تواند آسیب دیدن بافت‌های موجود در قسمت بینی در اثر عمل جراحی باشد؛ اما ممکن است تورم ناحیه بینی در اثر تجمع مایع در این قسمت رخ دهد. توجه داشته باشید که ورم بعد از جراحی بینی ممکن است، بعد از گذشت چند ماه از عمل جراحی نیز وجود داشته باشد ( *ادامه مطلب )
بعد از انجام عمل جراحی بینی، تورم زیادی در ناحیه بینی مشاهده می‌شود. علت رخ دادن تورم، می‌تواند آسیب دیدن بافت‌های موجود در قسمت بینی در اثر عمل جراحی باشد؛ اما ممکن است تورم ناحیه بینی در اثر تجمع مایع در این قسمت رخ دهد. توجه داشته باشید که ورم بعد از جراحی بینی ممکن است، بعد از گذشت چند ماه از عمل جراحی نیز وجود داشته باشد ( *ادامه مطلب )

علت رخ دادن ورم بعد از جراحی بینی
بعد از انجام عمل جراحی بینی، تورم زیادی در ناحیه بینی مشاهده می‌شود. علت رخ دادن تورم، می‌تواند آسیب دیدن بافت‌های موجود در قسمت بینی در اثر عمل جراحی باشد؛ اما ممکن است تورم ناحیه بینی در اثر تجمع مایع در این قسمت رخ دهد. توجه داشته باشید که ورم بعد از جراحی بینی ممکن است، بعد از گذشت چند ماه از عمل جراحی نیز وجود داشته باشد.
با توجه به این‌ که ورم بعد از جراحی به‌ تدریج کمتر می‌شود. توصیه می‌شود که صبور باشید و توصیه‌های پزشک معالج را برای کاهش تورم در روزها و هفته‌های اول عمل به‌ خوبی رعایت کنید. در روزهای اول، ورم بعد از جراحی در بیشترین حد ممکن قرار دارد؛ اما این حالت موقتی می‌باشد و هیچ‌گونه جای نگرانی وجود ندارد.
روند کاهش ورم بینی بعد از عمل
بعد از گذشت پنج تا شش هفته از عمل جراحی، به‌ تدریج بافت‌های بینی ترمیم پیدا می‌کند. بنابر این رنگ کبودی بینی کمتر می‌شود و ورم بعد از جراحی بینی نیز، نسبت به روزهای اول بسیار کمتر خواهد شد و در این زمان شکل ظاهری بینی بعد از عمل تا حدودی مشخص‌تر خواهد شد.
اگر چه ورم نوک بینی، ممکن است تا حدود 18 ماه بعد از عمل باز هم وجود داشته باشد. با وجود این که تورم نوک بینی در افرادی که از پوست چرب و ضخیم‌ تری برخوردار هستند، بیشتر به چشم خواهد آمد؛ اما به‌ تدریج کاهش پیدا می‌کند. تا کاملاً مشکل ورم بینی بعد از انجام عمل از بین برود.
کنترل درد و ورم بعد از جراحی بینی
برای این‌ که تحمل درد، بعد از انجام جراحی بینی راحت‌تر باشد و ورم بعد از جراحی بینی کمتر شود. روش‌هایی توسط پزشکان متخصص جراحی بینی، برای درمان خانگی بیماران توصی ه‌شده است؛ که در ادامه برخی از این‌ روش‌ها بیان‌ شده است.
بالا نگه‌ داشتن سر علاوه بر کاهش ورم بعد از جراحی بینی، سبب کاهش درد نیز خواهد شد. بالا نگه‌داشتن سر، سبب می‌شود که خون بیشتری در ناحیه صورت جریان داشته باشد. از این‌ رو رسیدن خون بیشتر به ناحیه صورت در قسمت اطراف بینی، سبب کاهش یافتن ورم و درد بعد از عمل جراحی خواهد شد.
استفاده از کمپرس سرد، می‌تواند به‌ عنوان یکی دیگر از روش‌ها، برای کاهش درد و ورم بعد از جراحی بینی مورد استفاده قرار بگیرد. برای استفاده از کمپرس سرد در اطراف بینی، می‌توان از کیسه‌های یخ موجود در داروخانه ¬ها، یا قالب‌های یخی مربعی شکل موجود در یخچال استفاده کرد. استفاده از کمپرس سرد به مدت 20 دقیقه در ساعت‌های متوالی، می‌تواند درد و ورم ناحیه بینی را بعد از جراحی به‌ خوبی کاهش دهد.
بعد از انجام جراحی زیبایی بینی از حمام کردن با آب داغ جدا اجتناب کنید؛ زیرا حمام با آب داغ، سبب افزایش ورم بعد از جراحی بینی خواهد شد. البته اگر پزشک معالج، استفاده از حمام آب داغ را برای بهبود زخم بعد از جراحی ضروری بداند. بهتر است که به توصیه پزشک عمل کنید.



رژیم غذایی بعد از عمل بینی :

  • در طی روزهای اول پس از جراحی بهتر است گوشت و مواد مغذی دیگر ابتدا در مخلوط کن نرم شود تا جویدن کمتری لازم باشد.از خوردن غذاهایی که به جویدن طولانی مدت نیاز دارند خودداری کنید. همچنین از خوردن چای و قهوه داغ در این روزها اجتناب شود ( *ادامه مطلب )
در طی روزهای اول پس از جراحی بهتر است گوشت و مواد مغذی دیگر ابتدا در مخلوط کن نرم شود تا جویدن کمتری لازم باشد.از خوردن غذاهایی که به جویدن طولانی مدت نیاز دارند خودداری کنید. همچنین از خوردن چای و قهوه داغ در این روزها اجتناب شود ( *ادامه مطلب )

بجز این موارد، شما هیچ گونه محدودیت غذایی دیگری ندارید. به تجربه دیده شده است استفاده از آناناس و آب کرفس در کاهش تورم بینی بعد از جراحی مؤثر بوده است. نوشیدن مایعات کافی مانند آب،میوه و سوپ به رفع خشکی دهان کمک می‌کند.



نحوه خوابیدن پس از عمل بینی :

  • بعد از عمل بهترین حالت خواب، خوابیدن مستقیم است. زیرا خوابیدن زیاد به پهلو باعث ورم بینی و در مواردی باعث تغییر شکل ساختمان بینی می شود ( *ادامه مطلب )
بعد از عمل بهترین حالت خواب، خوابیدن مستقیم است. زیرا خوابیدن زیاد به پهلو باعث ورم بینی و در مواردی باعث تغییر شکل ساختمان بینی می شود ( *ادامه مطلب )

بسیاری از افراد دارای عادت های مختلفی در طرز خوابیدن خود هستند به همین علت ثابت ماندن و در یک حالت خوابیدن برای آن ها سخت است. ولی باید بدانید که بعد از عمل بینی بهترین حالت خواب، خوابیدن مستقیم است. زیرا خوابیدن زیاد به پهلو باعث ورم بینی و در مواردی باعث تغییر شکل ساختمان بینی می شود.به همین دلیل بایستی از به پهلو نخوابیدن بعد از عمل بینی خودداری نمایند



چگونه بینی خود را بعد جراحی بینی (رینوپلاستی) چسب بزنیم؟

  • ابتدا به حمام می رویم و چسب ها را با آب می شوییم (مقاله حمام کردن پس از جراحی بینی را مطالعه بفرمایید). هنگام شستشو دقت می کنیم چسب ها را نکنیم فقط با آب فراوان محل را می شوییم و می گذاریم چسب ها کاملاً خیس شود. سپس به دقت در حالی که آب روی صورتمان می آید چسب ها را می کنیم هنگام برداشتن چسب ها باید از آسیب و خونریزی زیر جلدی جلوگیری کنیم ( *ادامه مطلب )
ابتدا به حمام می رویم و چسب ها را با آب می شوییم (مقاله حمام کردن پس از جراحی بینی را مطالعه بفرمایید). هنگام شستشو دقت می کنیم چسب ها را نکنیم فقط با آب فراوان محل را می شوییم و می گذاریم چسب ها کاملاً خیس شود. سپس به دقت در حالی که آب روی صورتمان می آید چسب ها را می کنیم هنگام برداشتن چسب ها باید از آسیب و خونریزی زیر جلدی جلوگیری کنیم ( *ادامه مطلب )

سپس به دقت محل را خشک می کنیم. بعضی اوقات به علت وجود چسب، پوست چرب می شود. می توانیم کمی محل را الکل بزنیم و بگذاریم خشک شود تا چربی پوست از بین برود و جوشها کم شود.
چسب باریک بینی از نوع میکروپور آلمان تهیه می کنیم و بعد به ابعاد دو و نیم سانتی متر به دقت می بریم. همچنین چهار برش به طول 15 سانتی متر تهیه می کنیم. حالا میتوانیم اقدام به چسب زدن کنیم.
یک جراح بینی ابتدا از بالای بینی شروع به چسب زدن می کند، هنگامی که پشت بینی را چسب می زنیم دقت می کنیم چسب بعدی پنجاه درصد چسب قبلی را بپوشاند. دو لایه چسب از بالا به سمت نوک بینی طبق ترتیب ارایه شده می زنیم.
حالا نوبت چسب نوک بینی است، چسب 15 سانتی متری را طوری در دو طرف بینی می زنیم که در نوک بینی بتوانیم بینی را کاملاً جمع کنیم و حتماً سعی می کنیم به سمت بالا کمی بینی را سر بالا کنیم. دو بار در دو محل کمی متفاوت این کار را انجام می دهیم و بعد آن با یک چسب 15 سانتی متری نوک بینی را به بالا می کشیم. حالا تنها کار مانده مرتب کردن چسبها و چیدن اضافات آن است.


نقشه ما

ارتباط با ما

شماره تماس : 09304531306 -09907151649

آدرس :خیابان آمادگاه، مجتمع آژند، طبقه چهارم اداری

اینستاگرام ما :

تلگرام ما: